top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverkaatsstudio

Expositie Fort Sabina


Mijn expositie in Fort Sabina tijdens de kunst- en cultuurmaand september 2021 was een groot succes!

Aan een expositie gaan weken van voorbereiding vooraf. Werken sorteren, keuzes maken, groeperen, inlijsten, info uitwerken etc. etc. Het is altijd weer bijzonder om mijn eigen werk op die manier te bekijken, te beoordelen en te presenteren. Het is voor mij ook een mooi moment om met een frisse blik naar mijn tekeningen te kijken, het werkt ook vaak opnieuw inspirerend. Ik was heel blij met het eindresultaat. Niet alleen met de tentoongestelde tekeningen, maar ook met mijn weg ernaartoe, het plezier van het creëren en het inrichten van de expositie.

Een expositie is voor mij een moment om mijn werk te delen met anderen, het in het echt te laten zien. Pas dan is er interactie en kan men een goed beeld krijgen van mijn werk. ‘Kunst is mijns inziens vooral een kwestie van gevoel. Kijken doe je met je ogen, zien doe je met je hart. Als kunstenares hoop ik dan ook dat als mensen naar mijn kunst kijken ze met hun hart kijken, het echt zien en erdoor geraakt worden. En dat was zeker het geval!

Tijdens het inrichten van de expositie en de officiële opening van de kunst- en monumentenroute Moerdijk mocht ik al vele positieve reacties in ontvangst nemen, en had ik een interview voor de plaatselijke krant. En dat was nog maar een voorproefje voor de dagen ernaar.

Er waren zoveel enthousiaste bezoekers, kunstliefhebbers, collega-kunstenaars, vrienden, familie etc die een kijkje kwamen nemen dat ik helaas niet iedereen persoonlijk te woord kon staan. En dat mijn kunst mensen zo wist te raken dat er nu werk van mij bij hun aan de muur hangt maakt mij heel blij.

Bedankt iedereen voor jullie bezoek, lovende reacties, boeiende gesprekjes en meer!! Mede dankzij jullie bezoek mag ik terugkijken op twee succesvolle en drukbezochte dagen.

En natuurlijk dank aan kunst- en cultuuurroute Moerdijk en Fort Sabina voor de organisatie en ondersteuning.

Liefs, Kaat


Comments


bottom of page