top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverkaatsstudio

ExpositieIn de portfolio op deze site zijn een groot deel van mijn werken online te bekijken, maar nog leuker is het om mijn werk te kunnen exposeren en in het echt te laten zien. Pas dan is er interactie en kan men een goed beeld krijgen van mijn werk.


Afgelopen weken stonden dan ook in het teken van een nieuwe expositie.


Bij van Zuilichem zorg, vestiging Oud Gastel, is een selectie van tekeningen uit de series silhouetten, infinity/sculptures en portretten te zien. Tevens zijn er een aantal ‘oudere’ werken (dieren en enkele olieverfschilderijen) tentoongesteld. De tekeningen en schilderijen zijn verdeeld over de gangen/ruimtes van deze praktijk en zijn te bezichtigen vanaf 1 november 2018 tot maart 2019.


Werken sorteren, keuzes maken, groeperen, inlijsten, info uitwerken etc. etc. Het is altijd weer bijzonder om je eigen werk op die manier te bekijken, te beoordelen en te presenteren. Het is voor mij een mooi moment om met een frisse blik naar mijn werk te kijken, het werkt ook vaak opnieuw inspirerend. Ik ben blij met het resultaat. Niet alleen met de tentoongestelde tekeningen/schilderijen, maar ook met mijn weg ernaartoe, het plezier van het creëren en het inrichten van de expositie.

Tijdens het inrichten van de expositie heb ik al vele positieve reacties mogen ontvangen en natuurlijk zijn de tentoongestelde werken te koop. Ik ben benieuwd naar de reacties de komende tijd. Ik zou het leuk vinden als je ook een kijkje komt nemen (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur).

Van Zuilichem zorg, Mgr. Meeuwissenstraat 6, Oud Gastel


Liefs, Kaat


Comments


bottom of page